LA JSC inicia diverses campanyes informatives amb una carpa al Baix Llobregat

0
34

Ahir la JSC va realitzar la primera carpa per informar de les principals fites aconseguides per la JSC i pel govern de Pedro Sánchez en matèria de transport, habitatge i mercat laboral. La primera carpa informativa va tenir lloc a Esplugues del Llobregat (Baix Llobregat), on es van repartir flyers informatius als i a les joves de la ciutat.

L’ampliació de la T-Jove fins als 30 anys, és una de les reclamacions històriques del jovent de l’AMB . Aquesta campanya es realitzarà a diferents territoris de l’Àrea Metropolitana de Barcelona,  i dona a conèixer aquesta nova mesura, que sens dubte, aconsegueix augmentar l’accés al transport públic i a la mobilitat per molts i moltes joves, i d’aquesta forma, vetllar per una mobilitat justa i accessible per a tots i totes. L’ampliació als 30 anys de la T-jove, entrarà en vigor al gener de 2023.

En segon lloc, la campanya informativa del nou bo de lloguer jove té l’objectiu de donar a conèixer el funcionament del bo de lloguer jove i les condicions per poder-hi accedir. Aquesta campanya arriba després que la JSC organitzés un primer acte amb la ministra Raquel Sánchez sobre aquesta nova mesura considerada clau per facilitar l’emancipació de molts i moltes joves.

Per últim, la JSC va repartir un decàleg amb els deu punts més importants de la recentment aprovada Reforma Laboral, que sens dubte, impacta directament en les condicions laborals dels i les joves. La reducció de la temporalitat en els contractes, l’aposta per la contractació indefinida i la fi dels contractes de pràctiques precaris, són algunes de les mesures que es donen a conèixer a la campanya informativa de la JSC.

La JSC té com a objectiu arribar al conjunt dels i les joves de Catalunya per donar a conèixer les diferents mesures. Així, la JSC demostrem el nostre compromís amb el jovent i seguirem treballant per ser útils i millorar les condicions de vida dels i les joves a Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here