JSC Terres de l’Ebre – Comunicat 16 Gener

0
342

La JSC Terres de l’Ebre ens oposem a la posició oficial del PSC sobre la votació d’avui al parlament per demanar el traspàs de la competència per a convocar referèndums.

Creiem que arribats fins aquí, tot el Grup Parlamentari Socialista hauria de fer l’esforç i arribar a un acord, considerant l’abstenció com l’opció més coherent i de respecte al programa electoral de les pasades eleccions, que el considerem un “contracte” amb la nostra gent. Recordem les paraules del Primer Secretari en el debat d’investidura, en que va afirmar que no posaria “pals a les rodes” al procés cap a una consulta, i que s’abstindria a totes i cadascuna de les votacions al respecte durant tota la legislatura.

Demanem als diputats i diputades del Grup Socialista l’abstenció per respecte al seu programa electoral i per coherència, així com la no expulsió de cap membre del Grup Parlamentari per votar de manera diferent a la posició de la direcció.

Per últim, donem tot el suport a la nostra diputada Núria Ventura davant la difícil votació d’avui, agraïnt la seva fidelitat i compromís amb el socialisme i les Terres de l’Ebre.

Federació Terres de l’Ebre – Joventut Socialista de Catalunya

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here